12.03.2011 - Laporan Harian PTC

Posted by Jiddun Toyyib | Saturday, March 12, 2011 | , | 0 comments »

PTC VcBux masih menunjukkan prestasi amat memberangsangkan. Setelah cashout pertama dibuat pada Febuari lalu, kini cashout ke-2 bakal menyusul. Ini kerana dalam akaun telah ada usd4.43 dimana amount ke-2 cashout yang ditetapkan ialah usd4.00 sahaja. Namun aku bercadang untuk menjadikan bulan Mac 2011 sebagai bulan cashout dimana semua akan dikumpul sehingga hujung bulan Mac dan akan dicashout pada awal April nanti. Dengan bilangan rr yang masih kekal 30 orang aku mampu menjana usd0.30 sehari FREE. memanglah agak menggelikan hati bagi sesiapa yang terlibat dalam bisns online nie. Tkkan lah HANYA usd0.30 saja. Namun bagi aku, tujuannya ialah untuk menyewa sehingga 100 rr bagi short term planning dan 1000 rr untuk long term planning. Purata rr clicking juga agak baik dimana sehingga kini HANYA 3/30 yang akan tamat dalam masa 10 hari dari sekarang. Jadi dalam masa 10 hari aku akan mengextend diaorang dengan kos usd0.28 seorang. Aku amat mengrekomenkan kau orang VcBux untuk menjana pendapatan percuma.

PTC OnBux entah macamana rr aku stop clicking menyebabkan rr berkurang sorang demi sorang. Dari 35 rr aku kehilangan 4 menjadikan 31 rr hari ini. Aku tak mahu extend kerana diaorang stop clicking bermula 3 Mac lagi. Tak tau apa jadi sebenarnya aku pun bengong. Dari jumlah klik 75 sehari merudum 45 klik sahaja menyebabkan aku tak mampu nak extend. Jadi aku kumpul sahaja sisa-sisa rr tu dan biarkan mereka yang masih aktif mengklik dan bila cukup hujung bulan ni aku akan cashout. Duit dari cashout tu aku akan guna untuk sewa di PTC yang lain. Ramai dari rr aku akan mengucapkan selamat tinggal kerana mereka dah kaya mungkin sebab itu mereka berhenti mengklik. Dengan baki usd1.93 penghujung bulan Mac ini aku akan cashout dan akan guna untuk sewa rr ptc lain.

PTC neobux lagi menyakitkan hati. Setelah aku cashout hari tu usd2.00, memang duit ditransfer ke dalam akaun aku dengan sekelip mata. Part tu aku puji neobux kerana sejak dulu 3 tahun dulu mereka tak ubah konsep mereka instant payment. Cuma rr mereka ni memang tak rajin klik menyebabkan hasil klik mereka tak mampu membayar mereka malah merugikan lagi. Dri 19 rr menyusut 12 rr sahaj kerana purata mereka klik kurang 1.5. Terppaksalah let go mereka ke ahluan masing-masing dan aku kumpul sisa peninggalan mereka. Baki dalam akaun aku adalah usd0.98 maka jauh lagilah aku nak cashout kerana cashout ke-2 ialah usd4.00. Aku akan cuba cari dr pulak untuk neobux ni kerana dari segi PTC mereka the best cuma dari rr saja mereka slack.

Oh ya duit yang aku cashout dari neobux dan vcbux aku kumpul dan aku sewa 20 rr lotbux. Hasil dari sewaan tersebut aku baru menjana sejumlah usd1.19 sahaja. Aku akan terus maintain klik sehingga hujung bulan dan aku akan cashout selepas itu.Hasil dari cashout aku akan sewa 20 rr lagi menjadikan 40 rr nanti. RR lotbux agak baik namun masih kurang berbanding vcbux. sehingga kini aku telah recycle 3 orang kerana tak aktif mengklik.

PTC vynbux buat HAL dan aku cadangkan stop klik kerana mereka implement law baru. Ada ke patut nak cashout kena ada 3 dr. Ini bukan multi level ini ptc. PTC hanya klik saja tiada keperluan untuk cari dr. Celaka vynbux. scammer vynbux, scam vynbux, scam vynbux, vynbux scam, jom jatuhkan diaorang...

0 comments